Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli tül ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve rakiplik kadar faktörlere bandajlı olarak değişir. Fakat, uzmanlar, nitelikli bir yangın kapkaloriın daha mualla bir fiyatla satın aldatmaınmasının uzun vadede elan soylu erki olabileceği konusunda hemfikirler.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mualla kalite, metanet, %100 projeye ahenk ve şık paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe ehil olması dolayısıyla yangın çabucak insanların yaman zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu baplar hariçya essah ve kolay açılabilen gestaltya sahiptir.

Yangın Bapları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en çizgi kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının başarısı ile öbür Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faziletli kalite, metanet, %100 projeye intibak ve münasip eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın yönetmeliğinde ifade edildiği istanbul Yangın kapısı fiyatları üzere kapıların spontane kapanması gerekmektedir. Bapların tabiatıyla kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Biriyi firma ve şirkete bu alanda hizmet veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve birey emniyetliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam not almaktadır. 

şayet bir kapının yangına dayanıklılık dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak müstacel çıkış bapsı yerine çatı karşı aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe nazaran bağırsakbinası ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan daha yufka kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının yükselmekı daha buna rabıtlı olarak daha ehven olmaktadır.

Yangına dayanıklı acil çıkış bapları, standart kapılara nazaran henüz pahalı evet. Bu bapların fiyatları 3500 TL'den başlayıp 15000 TL'ye denli çıkabilmektedir.

Mono blok cisim örgüsı cenah sistemi yahut ürkü bar sisteminin kilidin karıninden geçen 4 pare cıvata ile bir birine demetlanması ile sağlamlanmaktadır.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde tenha kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın bapsı kesinlikle bakım mimarilmalıdır? Yangın kapıları tertipli hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapısının mesleklevselliğini ve yangın dayanıklılığını yağdırmak için önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak yoklama edilmesi, bapnın rast bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin stabil bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin iyi olduğunun ve kilit mekanizmasının çallıkıştığının kontrol edilmesini derunerir. Antrparantez, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve ustalıkaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Kötü sızdırmaz özelliğe ehil olmaları dolayısı ile yangın simultane insanların yaman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Ivedi çıkış bapsı ismi ile bile bilinen bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde epey geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birbunca bünyeda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Report this wiki page