Ne demek?

Wiki Article

Yangın ve müstacel kalıp anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da ifade edilen bu cenah bazı modellerde normal kapı koluna nazir. 

çarkıt dokumalarda bina dünyalarına çelik veya yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni strüktürlarda (meslek, kırmızıışveriş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya bitişik şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Kullanılan kapı fitili bâtınin duman sızdırmazlık şartı yoksa elan soylu erki kapı fitili kullanılarak daha bozuk üretim sağlamlanabilir.

Açılıp - kapanma sorunlevinin sorunsuz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında makul periyotlarla bu durum denetçi edilmelidir. 

Yangın bapsı, duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile mutasavvertır. Tütün ve sızdırmazlık özelliği olan baplar sebebiyle ivedi durumlarda binanızın emniyetliğini sağlayabilirsiniz.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık dokumalıp bu noktadan horya eğimi 50 dereceden elan fazla olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi kabil değil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Yangına Dayanıklılık: Baplar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylelikle yangın kabil durumlarda dahi baplar insanoğluın çıkışı midein elverişli konumda olur.

İnsan yoğunluğu bir tomar olan, kişilerin toplanmış halde yaşadığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve acil kondisyon önlemi olarak Yangın Bapsı yararlanmaı kanunen şarka koşulmuştur. Yangın Baplarının en pıtrak kullanıldığı projeler arasında;

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının başarısı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından ali kalite, metanet, %100 projeye geçim ve şık bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kapıları binadaki insanların yangın esnasında dumandan veya ateşten etkilenmeden hariçya çıkabilmelerini sağlayıcı yangına dayanıklı baplardır.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın bapsı, ivedili çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin tutulmak üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın bapları yakışır fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca amelî olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa kapılarak kapı açma zamanını kısaltmak ve insanların basitçe tahliye olmalarını sağlar.

Yangın bapları özellikleri ilişkin mevzuatlarda düzenlenmiş ve ayrı bir Yangın Kapısı mirlık şeşnda derlenmiştir. Binaların yangından korunması hakkında yönetmelik bu düzenlemelerin en kapsamlı olanıdır.

Report this wiki page